Informatie livemuziek bij uitvaarten

uitgevoerd door gitariste en zangeres Jacqueline Snel

Livemuziek bij uitvaarten uitgevoerd door gitariste en zangeres Jacqueline Snel, zorgt voor een extra dimensie bij het laatste afscheid. Ze schept een rustige en persoonlijke sfeer. Muziek is onmisbaar bij begrafenissen en crematies. Live muziek biedt troost en geeft ruimte voor bezinning.

LIVEMUZIEK BIJ UITVAARTEN

  • Livemuziek bij binnenkomst en vertrek

    Wanneer er live gitaarmuziek gespeeld wordt of mooie nummers gezongen als de familie en genodigden de aula of kerk binnenkomen en verlaten, straalt dat warmte uit.

  • Algehele muzikale omlijsting
  • Eén livemuziek moment
  • Live achtergrondmuziek tijdens gedicht
  • Live achtergrondmuziek bij condoleance/koffietafel
Livemuziek bij uitvaarten door Jacqueline Snel
Afscheid nemen van een dierbare is meestal moeilijk.

Niemand staat te trappelen om naar een uitvaart te gaan.

Live uitvaartmuziek verzacht, zorgt voor een aangename sfeer

en maakt van het laatste afscheid een bijzonder afscheid!

Eigenlijk best eenvoudig! Telefonisch of via Zoom/Teams/Skype bespreken we de muzikale wensen en voorkeuren. Zijn er geen concrete titels bekend, dan kom ik met voorstellen voor passende muziek.

U kunt de muziekkeuze ook geheel aan mij laten. Het enige wat ik dan wil weten, is het aantal muziekmomenten en of u uitsluitend uitvaartliedjes wilt, alleen gitaarmuziek of juist een afwisseling van vocaal en instrumentaal.  

Ik ben altijd ruim op tijd op locatie en neem een eigen geluidsinstallatie mee. Heeft de betreffende ruimte een goede akoestiek, dan speel ik onversterkt.

Wilt u mijn live muziek bij een uitvaart, condoleance, koffietafel of herinneringsdienst? Bel of WhatsApp me op 06 22488503 of laat uw uitvaartondernemer dat doen. Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

Heeft u andere vragen? Neem gerust en uiteraard vrijblijvend contact met me op! 

Kwaliteit voorop

Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan en doe er alles aan om bij te dragen aan een onvergetelijk afscheid.

Wensen staan centraal

Ik hou niet alleen rekening met de muzikale wensen van de nabestaanden, ook mijn kledingkeuze stem ik af.

Professioneel

Mijn diploma Klassiek Gitaar behaalde ik aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Op 9-jarige leeftijd begon ik met gitaarspelen. Al snel werd muziek maken mijn passie. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag behaalde ik mijn diploma voor het hoofdvak Klassiek Gitaar. Sindsdien run ik met veel plezier de gitaarlespraktijk Snel op Gitaar. Ik geef zowel les in mijn studio in Gaanderen (gemeente Doetinchem) als online.

Regelmatig gaf ik concerten met sopraan Irma ten Brinke, fluitiste Pauline Lotichius en gitarist Harald Boxtart. Sinds enkele jaren ligt mijn focus bij het omlijsten van speciale gelegenheden als rouw- en trouwceremonies, recepties en diners. 

Ik speel op een klassieke én een staalsnarige gitaar. Als ik uitvaartliedjes zing begeleid ik mezelf op mijn steelstring gitaar. Solo gitaarmuziek speel ik in principe op mijn concertgitaar. Beide instrumenten zijn gebouwd door mijn echtgenoot, gitaarbouwer Bert Kwakkel en zijn voorzien van een ingebouwde microfoon. Ik speel het liefst licht uitversterkt, met een natuurlijk en puur geluid als resultaat.

uitvaartzangeres en uitvaargitariste Jacqueline Snel in crematorium Slangenburg

Jacqueline Snel

Zang & Gitaar

Reviews

VOOR EEN LEEFBARE AARDE

100% CO2-neutraal

Sinds kort laat ik tien bomen planten voor iedere uitvaart die ik muzikaal omlijst. De opdrachtgever ontvangt hiervan een certificaat.

De klimaatverandering gaat me aan het hart. Ik hoop dat de aarde leefbaar blijft, ook voor komende generaties. Bomen nemen CO2 op. Door bomen te planten worden de gevolgen van de klimaatverandering beperkt. Ik werk 100% CO2-neutraal door mijn totale auto- en electriciteitsverbruik te compenseren.

Muziek bij Uitvaarten is aangesloten bij unFootprint, het platform dat CO2-compensatie mogelijk maakt en samenwerkt met Trees for the Future

duurzame uitvaartmuziek, 100% CO2 neutraal

Heeft u nog vragen?

Neem gerust en vrijblijvend contact met me op!

GEDICHT

Ze
speelde
op
gitaar

Dirk Engelage schreef dit gedicht n.a.v. een herinneringsbijeenkomst in Hoog-Keppel waarbij ik de muzikale omlijsting verzorgde.

Ze speelde
op gitaar 
en zong er bij 
haar liedjes 
klinken nog 
al is het 
dagen later 
en wat ze speelde 
met 
wat in mij leeft 
dat paste bij elkaar 
als dorst en water 
het maakt mij 
aan het huilen 
en toch 
ben ik blij 
jij 
geeft weer stem 
aan wie er 
leeft in mij

Mijn missie

Ik streef ernaar om uitvaarten te versterken met prachtige livemuziek, om troost te bieden en bij te dragen aan een gedenkwaardig afscheid.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief Snel op Gitaar en maak de wereld groener! Als dank plant ik in uw naam een boom voor elke inschrijving .
Mailadressen geef ik niet door aan derden
Copyright © Muziek bij Uitvaarten

Search