MUZIKALE MOGELIJKHEIDEN
VOOR EEN BIJZONDERE UITVAART

Complete omlijsting

Live muziek als familie en vrienden de kerk of aula binnenkomen, tussen de voordrachten en rituelen in én bij het verlaten van de ruimte.

Begin en einde

Live muziek als de familie en genodigden de aula of kerk binnenkomen en als afsluiting van de ceremonie.

Exclusiviteit

Eén live muzikaal intermezzo tijdens een begrafenis- of crematiedienst maakt een diepe indruk.

Condoleance

De aanwezigheid van rustige live muziek bij condoleances en koffietafels zorgt voor een aangename sfeer.

Livemuziek bij uitvaarten
Hoe werkt dat?

Eigenlijk best eenvoudig! U of uw uitvaartbegeleider kan rechtstreeks contact opnemen met uitvaartgitarist en zangeres Jacqueline Snel. Ze geeft in principe meteen uitsluitsel of ze beschikbaar is op de datum van de uitvaart die u voorbereidt. Vervolgens bespreekt ze de muzikale wensen en voorkeuren. Zijn er geen concrete titels bekend, dan komt Jacqueline, aan de hand van het gesprek, met voorstellen voor passende muziek.

U kunt de muziekkeuze ook geheel aan Jacqueline overlaten. U geeft dan alleen het aantal muziekmomenten door dat past in de uitvaartceremonie én of u uitsluitend gitaarmuziek, gezongen uitvaartmuziek of juist een afwisseling van vocaal en instrumentaal wilt.

Jacqueline is altijd ruim op tijd op locatie. Heeft de betreffende ruimte een goede akoestiek, dan speelt ze onversterkt. Voor de zekerheid neemt ze altijd haar eigen apparatuur mee.

Reviews

muziek bij begrafenis

"Met een puur, gevoelig, oprecht gitaarspel en zang, maakte Jacqueline de uitvaartdienst van mijn man tot een bijzonder gedenkwaardig moment."

Ina
Doesburg

"Beste Jacqueline, ik wil je bedanken voor je bijdrage aan de afscheidsdienst van onze moeder. De reacties waren lovend, die wil ik graag met je delen. De liederen waren goed gekozen en prachtig, fijntjes gezongen. De instrumentale nummers vond men erg mooi, het geeft rust en ruimte voor je eigen gedachten en het geeft ook tijd voor emoties. Ik hoorde dat je goed inspeelde op de voorganger. Ik vond dat ik dit even met je moest delen. Mijn man zegt vooral: sfeervol."

R. de Vries
Silvolde
Uitvaartmuziek moeder

"Klasse, het heeft voor mij het afscheid lichter gemaakt!"

Anoniem

"Jacqueline, heel erg bedankt voor jouw prachtige, troostende en ingetogen gitaarspel! Bedankt!"

Sonja
Doetinchem

MUZIEK BIJ LEVEN VASTLEGGEN

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de muziek voor het laatste afscheid al bij leven uit te zoeken en vast te leggen. Spreekt Jacqueline's muziek u aan en wilt u een vrijblijvend overleg met haar? Maak meteen een afspraak via het contactformulier of bel Jacqueline rechtstreeks op 06 224 88 503.

OVER JACQUELINE SNEL

Op 9-jarige leeftijd begon Jacqueline met gitaarspelen. Al snel werd muziek haar passie. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag behaalde ze haar diploma voor het hoofdvak Klassiek Gitaar. Vervolgens is zij zich gaan verdiepen in liedbegeleiding. Ze heeft een eigen stijl ontwikkeld, waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Jacqueline's focus ligt bij het omlijsten van speciale gelegenheden als rouw- en trouwceremonies, recepties en diners. Daarnaast heeft zij haar eigen gitaarlespraktijk Snel op Gitaar.

Jacqueline speelt zowel op een klassiek gitaar als op een staalsnarig gitaar. Bij uitvaartliedjes begeleidt ze zichzelf meestal op haar steelstring. Solo gitaarmuziek speelt ze in principe op haar concertgitaar. Beide instrumenten zijn gebouwd door haar echtgenoot, gitaarbouwer Bert Kwakkel.

uitvaartgitariste en zangeres Jacqueline Snel
Uitvaartgitariste en zangeres Jacqueline Snel

VOOR EEN LEEFBARE AARDE

DUURZAME UITVAART

De dood is de enige zekerheid die er is in het leven. Je geeft het stokje door aan volgende generaties. Om de aarde leefbaar te houden, juist voor de komende generaties, gelooft Jacqueline Snel van Muziek bij Uitvaarten sterk in het belang van klimaatbewust ondernemen.

Voor elke uitvaart die Jacqueline verzorgt, laat ze tien bomen planten bij Trees for the Future. Omdat bomen CO2 opnemen, spelen ze een cruciale rol om een positieve impact te maken op de klimaatverandering.

Hoe gaat het bomen planten in z'n werk? Eenvoudig en transparant via unFootprint! U ontvangt een certificaat als bewijs.

Kies ook voor een bijzondere en persoonlijke uitvaart en draag bij aan een groenere toekomst. Neem contact op met Jacqueline Snel: 06 224 88 503.

Samen maken we het positieve verschil!

unFootprint partner
Als dorst en water
 
Ze speelde
op gitaar
en zong er bij
haar liedjes
klinken nog
al is het
dagen later
en wat ze speelde
met
wat in mij leeft
dat paste bij elkaar
als dorst en water
het maakt mij
aan het huilen
en toch
ben ik blij
jij
geeft weer stem
aan wie er
leeft in mij
Gedicht: Dirk Engelage
qxio-thumbsup

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat bij Jacqueline Snel hoog in het vaandel. Ze zet zich volledig in om bij te dragen aan een onvergetelijk afscheid.
qxif-comments

Wensen staan centraal

Jacqueline houdt uiteraard rekening met de muzikale wensen van de nabestaanden. Ze stemt ook haar kledingkeuze af.
qxio-university

Professioneel

Live muziek maken bij uitvaarten kun je het beste overlaten aan professionals als uitvaartgitariste en zangeres Jacqueline Snel.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust en vrijblijvend contact met op met Jacqueline Snel

Algemeen

Telefoon: 06 224 88 503
Stuur een e-mail

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief. Als dank wordt een boom geplant. Samen maken we de wereld groener!
Mailadressen worden niet doorgegeven aan derden
Copyright © Muziek bij Uitvaarten

Search