Beluister nieuwe opnames van Jacqueline Snel

Livemuziek zegt zoveel meer!

Nieuwe luisterfragmenten

Het kiezen van passende muziek voor begrafenissen en crematies kan lastig zijn. Door voorbeelden te beluisteren of liedteksten te lezen kunt u eenvoudig ideeën opdoen. Veel titels op mijn repertoirelijst voor uitvaartmuziek zijn voorzien van audiofragmenten en liedteksten. Onderstaande bekende en onbekende titels heb ik recent opgenomen en toegevoegd aan de luistervoorbeelden:

Wonderful World, een iconisch nummer uit 1967 van Louis Armstrong. Het gaat over de schoonheid van de wereld, ondanks de vele problemen die er in de maatschappij spelen. 

Farewell, wat Afscheid of Vaarwel betekent. Het is een compositie van Joop Klein Goldewijk, geïnspireerd door het gevoel van tijdelijkheid. Het stuk heeft een vrolijk en opgewekt deel in de majeur toonsoort, maar bevat ook een minder vrolijk deel in mineur. Hiermee wordt de veelzijdigheid van het leven treffend uitgedrukt.

My Fair Share, van het Amerikaanse duo Seals and Crofts. Het nummer heeft een zachte en ontspannen sfeer en gaat over dankbaarheid en vrede hebben met het verleden.

My Way, is een wereldberoemd lied van Paul Anka dat door onder andere Frank Sinatra en Lee Towers werd gezongen. Het nummer heeft een tijdloze en universele boodschap over het leven leiden op je eigen manier, met alle hoogte- en dieptepunten die daarbij horen.

Oración, is een muzikaal gebed voor een overleden dierbare, geschreven door Maria Linnemann. Het stuk heeft een contemplatieve en rustige sfeer en is geschikt als achtergrondmuziek bij reflectie en bezinning.

Recuerdos, is een recente gitaarcompositie van de Mexicaan Eduardo Díaz. Hij schreef dit werk ter herinnering aan zijn ouders. Recuerdos betekent herinneringen.

Sarabande in Bm, BWV 1002, is een bekend barokstuk van Johann Sebastian Bach. Het is oorspronkelijk geschreven voor viool en maakt deel uit van Bach's tweede vioolpartita. De Sarabande is een langzame dans in driekwartsmaat die gekenmerkt wordt door zijn emotionele kracht en melancholieke sfeer.

Without Words (Zonder Woorden), is gecomponeerd door de Nederlandse gitarist Joop Klein Goldewijk. Het stuk is geschreven voor solo gitaar en kenmerkt zich door een sfeervolle en introspectieve sfeer. Het heeft subtiele harmonieën en melodieën, die je als luisteraar makkelijk doen wegdromen in je eigen gedachten.

Klik hier en beluister meteen de nieuwe opnames!

Algemeen

Telefoon: 06 224 88 503
Stuur een e-mail

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief. Als dank wordt een boom geplant. Samen maken we de wereld groener!
Mailadressen worden niet doorgegeven aan derden
Copyright © Muziek bij Uitvaarten

Search