Als Ik Het Niet Meer Weet - nieuw uitvaartlied

zang en gitaar - Jacqueline Snel

Het verlies van een dierbare kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Nabestaanden blijven vaak achter met allerlei vragen en mooie, maar ook minder mooie herinneringen.

Mijn nieuwste lied is het prachtige nummer Als Ik Het Niet Meer Weet. Met een krachtige en betekenisvolle tekst raakt dit nummer de kern van de onzekerheid, waarmee we vaak geconfronteerd worden bij het verlies van een geliefde. Het biedt een moment van reflectie en een herinnering aan degenen die we zijn verloren. Dit ontroerende lied, geschreven door Joop Klein Goldewijk, past perfect in een uitvaartceremonie.

Klik hier of op bovenstaande foto om het lied te beluisteren én te bekijken op YouTube.
Binnenkort plaats ik de complete liedtekst van Als Ik Het Niet Meer Weet om deze website.

Naast Als Ik Het Niet Meer Weet nodig ik u uit om mijn collectie uitvaartmuziek te verkennen en te beluisteren. Door muziek voor een uitvaart zorgvuldig te kiezen, creëert u een unieke en persoonlijke sfeer tijdens de uitvaartplechtigheid. Dat zal zonder twijfel een gevoel van troost en gedenken oproepen.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Ik help u graag bij het samenstellen van een passend en gedenkwaardig afscheid.

Muziek heeft de kracht om verbinding te maken, te helen en herinneringen levend te houden. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe lied een uitstekende toevoeging is en een bron van steun zal zijn in tijden van rouw.

Algemeen

Telefoon: 06 224 88 503
Stuur een e-mail

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief. Als dank wordt een boom geplant. Samen maken we de wereld groener!
Mailadressen worden niet doorgegeven aan derden
Copyright © Muziek bij Uitvaarten

Search